Bedrijfsleven en Social Media: in één keer goed met CEO

“Dat Social Media hè, daar moeten wij ook op.” Veel bedrijven beginnen op deze manier aan het gebruik van Social Media. Zonder een duidelijke visie, strategie of plan. En al helemaal zonder de juiste kennis. Op die manier is het afbreukrisico voor het bedrijf vele malen groter dan de kans op succes. De vraag naar Social Media expertise is groot en neemt nog steeds toe. Ook voor uw organisatie speelt wellicht deze opleidingsvraag. Maar hoe kiest u nu de juiste Social Media cursussen en/of opleidingen? Iedereen roept maar dat hij Social Media expert is….maar is dat ook zo?

Copyright© 2017-2018 CEO Social Media. All rights reserved.Social Media Specialist in Apeldoorn

Wereldwijd zijn er zo’n 2,3 miljard mensen actief op Social Media. Zonde om daar als bedrijf of organisatie niet op in te spelen. Maar waar vindt u als bedrijf een gecertificeerde Social Media opleiding of cursus die sterk bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen? Niet gericht op de consument, maar op de zakelijke markt? Dat antwoord is simpel: bij CEO Social Media in Apeldoorn, expert in het aanbieden van Social Media cursussen en opleidingen voor bedrijven en organisaties.


CEO Social Media is de eerste en enige gecertificeerde Social Media opleider voor bedrijven en organisaties in Nederland.

De Social Media cursussen, Social Media opleidingen en workshops zijn geschikt voor starters maar ook voor ervaren professionals en direct toepasbaar op uw bedrijfsvoering en doelstellingen. Alle opleidingen, cursussen en workshops worden incompany als per inschrijving aangeboden.

Dat betekent voor het incompany opleidingstraject:

  1. Maatwerk cursus- en opleidingsaanbod specifiek gericht uw bedrijf of organisatie;
  2. Antwoord op specifieke vraagstukken van organisaties en bedrijven;
  3. Zelf invloed op de invulling van het cursus-/ opleidingstraject. Hierbij kunt u denken aan Social Media platform, maar ook aan onderwerpen als Contentmarketing, Social Selling, SEO/SEA en leadgeneration;
  4. Werken vanuit het bestaande niveau van medewerkers, door middel van de Social Competence Monitor.

Claudy van Casteren | CEO | Founder CEO Social Media


Certificering en keurmerk

© Copyright 2017-2018 CEO Social Media. All rights reserved.Alle cursussen en opleidingen van CEO Social Media worden gecertificeerd door een onafhankelijk instituut en voorzien van het kwaliteitskeurmerk PE-registeropleiding van de stichting SPEN. Bedrijven die kiezen voor een cursus van CEO, ontvangen hierdoor een landelijk erkend certificaat of diploma.

Daarnaast zijn de opleidingen van CEO Social Media opgenomen in de OpleidingenMonitor; een toonaangevende databank met bedrijfsopleidingen die als enige het CEDEO keurmerk draagt.


Onze Social Media Docenten

De ervaren docenten van CEO Social Media leren organisaties het professioneel toepassen van Social Media. Niet halfslachtig, maar in één keer goed. CEO Social Media beschikt over ervaren docenten die allen beschikken over één of meerdere specialismen op het gebied van Social Media.

Alle (gast)docenten zijn didactisch onderlegd en beschikken over enthousiasme en passie om hun specialisme over te dragen aan de deelnemers. Er wordt tevens zoveel mogelijk rekening gehouden met de marktkennis van de docent, zodat deze zoveel mogelijk aansluit van de branche waarin uw organisatie actief is.

Even voorstellen:

 

Wiljo van Essen | Online marketeer | E-commerce manager |

Gastdocent LinkedIn | Boolean Search

 

 

 

Rinske Jansen | Strategie | online communicatie |

Gastdocent Google AdWords, Google Analytics, Zakelijk Facebook en Zakelijk Twitter.
Beheer en advies inzet social media.

 

 


Ronald Ostendorf | Contentmarketing | Storytelling | Social selling

Gastdocent en gastspreker op het gebied van content marketing en social selling.
Daarbij faciliteer ik inspirerende sessies om werknemers van organisaties meer bij sociale media
te betrekken. Hoe zorg je dat jouw medewerkers je organisatie een grotere zichtbaarheid geven en hoe
creëer je ambassadeurs.

 

 

Clément Bauduin | GDPR | Data Protection Officer | Consultant |

Clément Bauduin is werkzaam geweest als account- en salesmanager binnen verschillende ICT organisaties waaronder Vodafone en ATOS. Gedurende de tijd is het account- en salesmanager vak sterk verandert.

Nu de AVG op 25 mei 2018 in werking treedt gebruikt hij zijn opgedane commerciële en CRM kennis nu om bedrijven te helpen en te adviseren om AVG compliant te worden en daarmee hun (commerciële) processen hierop aan te passen. Mede daarom heeft hij zelf een opleiding Data Protection Officer (DPO) gevolgd.

Meer weten….?

 

Aan de slag?

Wilt u ook aan de slag met Social Media, maar dan wel goed? CEO Social Media is de enige gecertificeerde Social Media opleider in Nederland. Door middel van (incompany) maatwerktrajecten wordt het gebruik van Social Media voor het bedrijfsleven naar een hoger plan getild. Neem vrijblijvend contact op met CEO om de mogelijkheden te bespreken.