Social Media & Online marketing cursussen: in één keer goed met CEO

“Dat Social Media hè, daar moeten wij ook op.” Veel bedrijven beginnen op deze manier aan het gebruik van Social Media. Zonder een duidelijke visie, strategie of plan. En al helemaal zonder de juiste kennis. Op die manier is het afbreukrisico voor het bedrijf vele malen groter dan de kans op succes. De vraag naar Social Media en Online Marketing expertise is groot en neemt nog steeds toe. Ook voor uw organisatie speelt wellicht deze opleidingsvraag. Maar hoe kiest u nu de juiste Social Media en Online Marketing cursussen? Iedereen roept maar dat hij Social Media en Online Marketing expert is….maar is dat ook zo?

Social Media & Online marketing specialist in Haarlem (opleiden en begeleiden, incompany)

Wereldwijd zijn er zo’n 2,3 miljard mensen actief op Social Media. Zonde om daar als bedrijf of organisatie niet op in te spelen. Maar waar vindt u als bedrijf een gecertificeerde Social Media & Online marketing cursus die sterk bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen?  Dat antwoord is simpel: bij CEO Social Media & Online Marketing in Haarlem, expert in het aanbieden van Social Media & Online Marketing cursussen en opleidingen voor medewerkers in bedrijven en organisaties. Maar ook voor de zelfstandige ondernemer…..


CEO Social Media & Online Marketing is een onafhankelijk en gecertificeerde Social Media & Online marketing incompany opleider voor zakelijk gebruik.
Foto: Claudy van Casteren CEO , CEO | Social Media & Online Marketing

De Social Media & Online marketing cursussen en workshops zijn geschikt voor starters maar ook voor ervaren professionals en direct toepasbaar op uw bedrijfsvoering en doelstellingen. Alle cursussen en workshops worden incompany aangeboden.

Dat betekent voor uw incompany opleidingstraject:

  1. Maatwerk cursus- en opleidingsaanbod specifiek gericht op uw bedrijf of organisatie;
  2. Eén opleider voor alle Social Media platformen (LinkedIn/ Facebook/ Twitter/ Instagram);
  3. Eén opleider voor alle Online Marketing toepassingen (Google AdWords/ Google Analytics/ Zoekmachinemarketing;
  4. Antwoord op specifieke opleidingsvraagstukken van uw organisatie;
  5. Zelf invloed op de invulling van het cursus-/ opleidingstraject. Hierbij kunt u denken aan Social Media platformen, maar ook aan onderwerpen als Contentmarketing, Social Selling en leadgeneration;
  6. Werken vanuit het bestaande niveau van medewerkers, door middel van de Social Competence Monitor.
  7. Begeleiding op de werkplek na het volgen van de cursus in tweetallen (optioneel)

Onze Social Media & Online marketing docenten

De ervaren docenten van CEO Social Media & Online Marketing leren organisaties het professioneel toepassen van Social Media. Niet halfslachtig, maar in één keer goed met veel praktijk voorbeelden. CEO beschikt over ervaren docenten die allen beschikken over één of meerdere specialismen op het gebied van Social Media.

Alle (gast)docenten zijn didactisch onderlegd en beschikken over enthousiasme en passie om hun specialisme over te dragen aan de deelnemers. Er wordt tevens zoveel mogelijk rekening gehouden met de marktkennis van de docent, zodat deze zoveel mogelijk aansluit van de branche waarin uw organisatie actief is.

Even voorstellen:

 

Sofie Wooning | Educatie assistent

Kwaliteit | Online educatie

 

 

 

Wiljo van Essen | Docent | Online marketeer | LinkedIn |

Gastdocent LinkedIn | Boolean Search

 

 

 

Rinske Jansen | Docent | Strategie | online communicatie | Facebook |

Gastdocent Google AdWords, Google Analytics, Zakelijk Facebook en Zakelijk Twitter.
Beheer en advies inzet social media.

 

 


Ronald Ostendorf | Contentmarketing | Storytelling | Social selling

Gastdocent en gastspreker op het gebied van content marketing en social selling.
Daarbij faciliteer ik inspirerende sessies om werknemers van organisaties meer bij sociale media
te betrekken. Hoe zorg je dat jouw medewerkers je organisatie een grotere zichtbaarheid geven en hoe
creëer je ambassadeurs.

 

 

Clément Bauduin | Consultant | Data Protection Officer |

Clément Bauduin is werkzaam geweest als account- en salesmanager binnen verschillende ICT organisaties waaronder Vodafone en ATOS. Gedurende de tijd is het account- en salesmanager vak sterk verandert.

Nu de AVG op 25 mei 2018 in werking treedt gebruikt hij zijn opgedane commerciële en CRM kennis nu om bedrijven te helpen en te adviseren om AVG compliant te worden en daarmee hun (commerciële) processen hierop aan te passen vanuit zijn hoedanigheid als Data Protection Officer (DPO) .

 

 


Liesbeth Jansen | Docent | LinkedIn | Sociale digitale vaardigheden |

✶ LinkedIn docent en begeleider
✶ Sociale Vaardigheden in de digitale wereld
✶ Online personal branding (expert branding)
✶ Verbinding
✶ Social Selling

Ik help kennis-intensieve organisaties die bang zijn dat ze de boot hebben gemist met LinkedIn. Ik outilleer de experts met passende sociale vaardigheden in de digitale wereld. Dit leidt ertoe dat de experts zichzelf durven laten zien. Ze weten hoe dat tijdbewust en doelgericht te doen. Er is dialoog tussen de organisatie en de doelgroep. Zo zetten we samen het netwerk van directie en medewerkers in voor het bereiken van de organisatiedoelen.

RESULTAAT- en ORGANISATIEgericht LinkedIn inzetten? LinkedIn & Verbinding, die twee begrippen horen bij elkaar. LinkedIn is HET medium om doelgericht en met plezier zakelijk te verbinden

Aan de slag?

Wilt u ook aan de slag met Social Media en Online Marketing , maar dan wel goed? CEO Social Media & Online Marketing (CEO) is de enige gecertificeerde Social Media opleider in Nederland. Door middel van (incompany) opleidingen wordt het gebruik van Social Media & de inzet van Online Marketing voor het bedrijfsleven naar een hoger plan getild. Neem vrijblijvend contact op met CEO om de mogelijkheden te bespreken voor uw organisatie.