Why Social Media en Online Marketing?

Voor ondernemers en medewerkers is het steeds belangrijker om niet alleen aanwezig maar ook actief te zijn op verschillende platformen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter maar ook Instagram en zelfs Pinterest.

Jezelf goed online te presenteren en gevonden te vonden op jouw vakmanschap en kennis. Je klanten zoeken je eerst op om te zien met wie ze zaken willen gaan doen waarbij betrouwbaarheid een zeer belangrijk item is.

Daarnaast is het belangrijk dat je website goed gevonden wordt en je de online marketing mogelijkheden van SEO en SEA goed weet te benutten. (Google Analytics en Google Ads (voorheen AdWords)

Claudy van Casteren CEO
CEO | Social Media & Online Marketing


De zoektocht naar de beste Social Media en Online Marketing opleider

De zoektocht naar de beste opleider voor jou begint en je steekt veel tijd in gesprekken met allerlei Social Media en Online Marketing specialisten die allemaal een stukje van je opleidingsvraag in kunnen vullen. Een hele puzzel die vrijwel niet sluitend te krijgen is vanwege de vele verschillende inzichten per Social Media en Online Marketing specialist waarbij de vraag is of de specialisten ook op kunnen leiden. Ze zijn immers goed in hun vak maar of ze de kennis en kunde ook over kunnen brengen is de vraag. Gelukkig is er een goede optie beschikbaar.

 

Alle Social Media en Online Marketing cursussen op één plek

CEO heeft alle Social Media en Online Marketing cursussen ontwikkeld inclusief Nederlandstalige Handboeken. Docenten uit de praktijk die de cursussen levendig en aansprekend maken. Cursussen voor beginners en ervaren gebruikers die meer business willen gaan generen met behulp van deze platformen.

Social Media platformen: LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pintererst
Online Marketing: Google AdWords (SEA), Google Analytics (SEO), Zoekmachinemarketing

 


Social Selling Expert | PE-Register opleiding

CEO heeft de cursus Social Selling Expert ontwikkeld en laten certificeren door de Stichting Permanente Educatie. (onderdeel van Lloyd’s Register).

Voor salesteams, inbound en outbound, verkopers, accountmanagers, salesdirectors, salesmanagers, marketingmanagers.

 

Alle ontwikkelde cursussen hebben een Nederlandstalig Handboek, zijn futureproof en leveren een directe bijdrage aan de sales- en marketingdoelstellingen. Het grote zoeken is voorbij, de kwaliteit is van hoog niveau en de cursussen zijn praktijkgericht met ervaren docenten uit de praktijk.

Meer weten over de Social Media & Online Marketing cursussen/ Of wil je een gecertificeerd Social Selling Expert worden? Neem dan contact met ons op via opleidingen@ceo-socialmedia.nl of bel met 065- 117 0 117