The Social Selling Experience event

Op 19 maart 2019 zal in Utrecht, al weer de 3e editie, van het event “The Social Selling Experience” worden georganiseerd. The Social Selling Experience event is hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor professionals in sales en marketing.

Van 13.30u tm 17.30u, met veel tijd en ruimte voor kennisdeling en onderling netwerken.

Het thema van het event is:

“Social Selling = Smart Selling”

Hoe zet je Social Selling om in klinkende munt? Oftewel wat is de bijdrage van Social Selling aan je verkoopsucces? Wat is je doel om Social Selling in te zetten, meer omzet? Meer bekendheid? Gezien te worden als autoriteit in je vakgebied? Hogere klanttevredenheid? Meer betrokken van je klanten bij je ontwikkelingen van je organisatie? Welke Social Selling mogelijkheden zijn van belang voor jouw business? Je krijgt veel tips & tricks te horen die belangrijk zijn voor meer succes! 

Bonus: hoe zorg je er voor dat je beter wordt gevonden door je klanten en hoe je hoger komt in de ranking van oa. LinkedIn. Waardevolle tips voor je Social Selling Succes. Echt top tips! 

Early Bird inschrijving

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de early bird, mail nu aan evenementen@ceo-socialmedia.nl 
Je hebt dan een voordeel van 100 euro! Van 299 euro voor 199 euro ex BTW. De early bird aanbieding is geldig tot 1 december 2018. 

businessman hand working with new modern computer and business strategy as concept

Innovatie in sales en marketing

Op deze bijeenkomst kunnen sales en marketeers ervaringen en nieuwe inzichten opdoen over Social Selling met sprekers uit de praktijk. Een innovatieve samenstelling van Social Selling sprekers van jonge aanstormende talenten in combinatie met meer ervaren sales & marketeers die de Social Selling transitie al hebben ingezet. Veel Social Selling tips & tricks.

Netwerken

Maar er is ook voldoende tijd en ruimte voor het uitwisselen van de online sales en marketing uitdagingen met de aanwezige sales en marketeers!

Primeur!

Voor de eerste keer zal de Social Selling Award worden uitgereikt tijdens dit event aan de meest succesvolle Social Selling professional in Nederland. De uitreiking van de Social Selling Award zal in overleg met de hoofdsponsor worden afgestemd. Vanaf 1 december tm 10 januari kunnen er personen worden voorgedragen, vanaf 15 januari tm 28 februari kan er digitaal worden gestemd.