Social Selling & Online marketing cursussen op één plek

Je klanten zijn aanwezig en actief op meerdere Social Media & Online Marketing platformen. Belangrijk dat je als organisatie zelf ook aanwezig en actief bent op de relevante platformen.

Bij CEO kan je terecht met al je Social Media/ Social Selling opleidingsvragen en heb je op één plek, één aanspreekpunt.

Tijdens de workshops (voorafgaand aan de cursussen) wordt gezamenlijk bepaald op welke Social Media platformen jouw organisatie actief moet zijn. Maar ook hoe je alle online marketing mogelijkheden in kan zetten om beter gevonden te worden en je ranking te verhogen in Google.

Deskundig advies, ervaren en gespecialiseerde docenten uit de praktijk en Nederlandstalige Handboeken als naslagwerk. De incompany cursussen zijn zowel op basisniveau als op gevorderden niveau en worden afgestemd op de sales- en marketingdoelstellingen.

Overzicht incompany cursussen

LinkedIn Professional 
LinkedIn Business
Instagram Business
Facebook Professional
Facebook Business
Twitter Professional
Google Analytics
Google Ads

Social Selling Expert PE- Registeropleiding

De Social Selling opleiding is speciaal ontwikkeld voor sales- en marketing medewerkers die gezamenlijk (alignment) met behulp van Social Selling methodieken en technieken, meer (New) Business willen genereren.

Social Selling Mindset workshop
Social Selling Expert PE-Register opleiding
Social Selling Competence Monitor

Klantenervaringen

Mocht je vragen hebben over de incompany cursussen, mail naar opleidingen@ceo-socialmedia.nl of bel met 065-117 0 117