De Social Media Solutions van Social Dialog

Adviseren, opleiden, begeleiden en implementeren van social media: dat zijn de motto’s van CEO Social Media. Om dat voortaan nóg beter te kunnen doen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Social Dialog.

samenwerking Social DialogSocial Dialog helpt organisaties om social media succesvol te laten bijdragen aan hun doelstellingen. Het bedrijf ontwikkelt doelgerichte social mediastrategieën die klanten veel toegevoegde waarde bieden. Ook ondersteunen ze bij de uitvoering ervan, door het leveren van specialisten en slimme technologieën. Of door de werkzaamheden helemaal uit handen te nemen. Daarnaast maken ze resultaten meetbaar en sturen die bij op basis van social big data.

Door de krachten te bundelen, kan CEO Social Media u nog beter adviseren en zelf vooral veel aandacht blijven besteden aan het ontwikkelen en onderhouden van kwalitatief hoogstaande cursussen en opleidingen, dat wat wij het liefste doen en waar onze kracht ligt. Kortom: het zou bijna vreemd zijn om niet samen te werken, want iedereen wordt er beter van.

Community management

Vanuit het social command center in Bunnik beheert Social Dialog de social media communities van steeds meer bedrijven. Op basis van een duidelijk strategie zorgen zij dat social media toegevoegde waarde biedt voor klanten. De meest ervaren community managers van Social Dialog werken ook op locatie bij klanten waar zij deel uitmaken van het social media team en voor aanvullende kennis en capaciteit zorgen.

Social Commant CenterEen social command center van Social Dialog

Om inzicht te verschaffen in alle relevante online conversaties voor hun organisatie, richten steeds meer bedrijven een social command center in. Zo’n command center is de centrale plek waar alle relevante social data in aansprekende en duidelijke visuals worden gepresenteerd.

Social Dialog helpt bedrijven bij het inrichten van een social command center. Dit doen ze full-service: van advies en de noodzakelijke strategie tot aan de benodigde technologie, hardware en beheer, indien gewenst volledig uit handen genomen door hun team van specialisten. Hierbij sluiten ze aan op de bestaande IT infrastructuur van de klant en zorgen ze voor een optimale werking van het social command center.

Social Dialog maakt hierbij gebruik van de innovatieve software technologie van Brandwatch, marktleider op het gebied van social data en social command center technologie. Door de moderne visuals van Brandwatch, zijn ze in staat een aantrekkelijk social command center te creëren welke de aandacht trekt van iedereen binnen de organisatie.

Inhuur social media specialisten

Door de specialistische kennis over social media, social technologie en processen worden de mensen van Social Dialog regelmatig ingehuurd door opdrachtgevers. Dit kan plaatsvinden in dagdelen tot aan langere periodes van vaste ondersteuning. Zo leveren zij bijvoorbeeld een ad interim community manager, social media strateeg of social technologie consultant.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de de producten en diensten van CEO Social Media en Social Dialog, neem dan vrijblijvend contact met ons op.