Copyright© 2017-2018 CEO Social Media. All rights reserved.Social Competence Monitor voor “spot on” opleiden

Hoe is het binnen uw bedrijf gesteld met het gebruik van Social Media en Online Marketing ? Dragen zij bij aan de doelstellingen? Of is het slechts een tijdrovende belemmering van het dagelijks werk? Doe de Social Competence Monitor. Hiermee is het eenvoudig om de kennis en vaardigheden op het gebied van Social Media en Online Marketing inzichtelijk te krijgen. Zowel individueel als op organisatieniveau. Dit draagt bij aan een succesvolle implementatie van Social Media en Online Marketing activiteiten.

Tijd en geld besparen met de Social Competence Monitor

Bij deelname aan de Social Competence Monitor beantwoorden medewerkers online een vragenlijst (nulmeting). Op basis van de gegeven antwoorden wordt een gedetailleerde score berekend die de kennis en kunde van de deelnemers in kaart brengt. Op basis daarvan geeft CEO Social Media & Online Marketing  een (vrijblijvend) opleidingsadvies. Doordat de aanpak wordt gebaseerd op de bestaande kennisniveaus van medewerkers, wordt veel tijd en geld bespaard.

Social Competence Monitor

Meer weten over de Social Competence Monitor van CEO ? Mail naar opleidingen@ceo-socialmedia of bel direct naar 065 117 0 117

Voordelen Social Competence Monitor

  1. Bespaar op directe en indirecte Social Media cursus- en opleidingskosten.

  2. Objectief meten van Social Media kennis en vaardigheden.

  3. Maatwerk in cursus- of opleidingstraject op basis van rapportage.

  4. Hierdoor hogere slagingskans door aansluiting op het niveau van de deelnemers.

  5. Hogere motivatie om het ‘geleerde’ in de praktijk toe te passen.

  6. Hoger rendement en kostenbesparing voor uw organisatie.


Interface en opbouwSocial competence monitor

De Social Competence Monitor wordt in een online omgeving aangeboden. De Social Competence Monitor bestaat uit een enquête en een nulmeting of alleen een nulmeting. De interface en navigatiestructuur zijn logisch opgebouwd en gebruiksvriendelijk. De deelnemers ontvangen een persoonlijke uitnodiging per e-mail met daarin een link die toegang geeft tot de Social Competence Monitor.

De enquête
Om inzicht te krijgen in de ervaringen of meningen op het gebied van Social Media is het mogelijk om voorafgaand aan de nulmeting een online enquête af te nemen. Deze enquête is op maat aan te passen en bestaat gemiddeld uit 10 vragen.

De vragen
Door middel van verschillende vraagvormen, wel of niet voorzien van verklarende (scherm)afbeeldingen, wordt een deelnemer bevraagd over kennis en kunde van Social Media en de gekozen platformen (bijv. LinkedIn, Facebook of Twitter). Ieder onderdeel (per platform) bestaat uit gemiddeld 10 vragen.

Professionele rapportage
Wij analyseren de resultaten en verwerken deze in een individueel- en/ of groepsniveaurapportage. Deze rapportage ontvangt u van ons, waarna een adviesgesprek zal volgen. De rapportage wordt door ons twee jaar bewaard en is altijd voor u beschikbaar.