Gecertificeerd Social Selling Expert

De Social Selling Expert incompany cursus is bedoeld voor medewerkers die hun Social Presence willen verbeteren en direct willen communiceren met klanten en prospects op de voor de organisatie relevante Social Media platformen. Hierbij richten we ons voornamelijk op de commerciële medewerkers die binnen een bedrijf of organisatie op salesniveau werken en/of gaan werken met Social Media.

De Social Selling Expert cursus van CEO Social Media & Online Marketing is toonaangevend in de nieuwe salesaanpak en geeft veel handvatten om een goede digitale sales communicatie op te zetten tijdens de customer journey. Uiteraard op maat, afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen en de voorkennis van uw medewerkers (Social Competence Monitor)

Leadgeneration, customer journey, personal branding, targeting, contentmarketing  zijn o.a. de onderwerpen tijdens de Social Selling Expert cursus.

 

Tijdens de Social Selling Expert  cursus leren de deelnemers hoe ze online meer aandacht voor hun merk, bedrijf of organisatie kunnen genereren (branding) met als doel omzet genereren voor hun bedrijf of organisatie.

Ook leren de deelnemers hoe ze kwalitatief goede leads kunnen genereren door de juiste content te plaatsen en deze te analyseren en krijgen ze inzicht in de doelgroep(en) die ze aanspreken als merk, bedrijf of organisatie. Ze krijgen handige tools/ methodieken aangereikt die ze direct kunt toepassen in de dagelijkse sales praktijk.

De cursisten worden hands-on opgeleid in de voor hun organisatie relevante Social Media platformen waar hun klanten en prospects actief zijn.

 

Tijdens de Social Selling Expert cursus worden de cursisten in 5 dagdelen opgeleid tot Social Selling Expert door deskundige en ervaren docenten uit de praktijk. Deelnemers ontvangen een landelijk erkend SPEN-diploma.

 

 

 

© Copyright 2017-2018 CEO Social Media. All rights reserved.