Gecertificeerde Social Media cursussen

Optimaal profiteren van de mogelijkheden die Social Media te bieden heeft, begint bij actuele kennis. CEO Social Media is de enige onafhankelijke gecertificeerde Social Media opleider van Nederland. De gecertificeerde Social Media cursussen en opleidingen zijn kwalitatief hoogstaand en altijd up-to-date. Ervaren docenten leiden medewerkers van bedrijven op tot gediplomeerde gebruikers van bekende en minder bekende online platformen, via – incompany – maatwerktrajecten.

Social Selling cursus

Social Selling

Bent u een commerciële medewerker en wilt u uw salesresultaten verbeteren met up-to-date vaardigheden op digitaal gebied en de inzet van relevante Social Media platformen? Dan is de gecertificeerde Social Selling cursus van CEO iets voor u!

Het doel van de Social Selling cursus is dat de deelnemers, de voor hun relevante, Social Media platformen effectief inzetten en meer en betere leads (meer omzet) genereren.

Meer weten over deze gecertificeerde Social Media cursus? Lees alles over Social Selling cursus

 


 

© Copyright 2017-2018 CEO Social Media. All rights reserved.

Social Media Experience

Een stabiele klantrelatie opbouwen. Snel reageren op vragen en klachten. Belangrijk nieuws over een product of dienst delen met een groot publiek. U kunt er als bedrijf niet meer omheen: uw doelgroep verwacht dat u actief bent op Social Media.

Social Media Experience van CEO is een gecertificeerde cursus die uw medewerkers de kennis en vaardigheden bijbrengt die daarvoor nodig zijn. Uiteraard op maat, afgestemd op uw business en de behoeften van uw klanten.

Meer weten over deze gecertificeerde Social Media cursus? Lees alles over Social Media Experience.

 


 

Social Media cursus

Social Media Employability

Steeds meer mensen vinden een baan via Social Media. Sterker nog, sommige branches plaatsen alleen nog maar vacatures online. En soms zelfs dat niet eens:
HR-medewerkers en recruiters speuren regelmatig LinkedIn, Facebook en Twitter af op interessante kandidaten nog vóór een functie formeel vrijkomt.

Social Media Employability van CEO is een gecertificeerde Social Media cursus waarmee u in 5 dagdelen uw positie op de online arbeidsmarkt versterkt én bovendien een erkend SPEN-certificaat ontvangt.

Wilt u weten welke praktische kennis en vaardigheden u opdoet bij deze Social Media cursus voor werkzoekenden? En hoe u door actief te zijn op LinkedIn, Facebook en Twitter uw carrière een boost geeft? Lees meer over Social Media Employability