Disclaimer

Algemeen
Via deze website stellen wij informatie beschikbaar over de diensten die CEO Social Media biedt. Wij besteden er de uiterste zorg aan om u als bezoeker voortdurend te voorzien van actuele, juiste en volledige informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. CEO Social Media is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze site of voor schade door een wijziging, onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie. Ook geeft CEO Social Media geen enkele garantie met betrekking tot de inhoud van websites van derden die via hyperlinks of andere verwijzingen via deze website beschikbaar zijn en aanvaardt met betrekking tot die websites geen enkele aansprakelijkheid.

Copyright
Alle teksten, logo’s en afbeeldingen beschikbaar op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van CEO Social Media . Deze content mag niet worden gekopieerd, gefotokopieerd, gereproduceerd, vertaald of geconverteerd.

Wil je één of meer blogs van onze website overnemen, dan is dat slechts toegestaan onder de voorwaarde, dat je direct onder de verwijzing/ het artikel of de blog:

  1. vermeldt dat de blog ©2017-2018 van CEO Social Media is;
  2. een duidelijke en werkende link plaatst naar www.ceo-socialmedia.nl (de link mag geen affiliatecode bevatten).

Voorbeeld:
Bron: www.ceo-socialmedia.nl – ©2016-2017 CEO Social Media | Certified Education Organization®.