Social Media DiplomaEen Social Media certificaat of diploma van CEO is SPEN-gecertificeerd

Er zijn tal van bedrijven die Social Media cursussen aanbieden. Als u op zoek bent naar een goed instituut, ziet u misschien door de digitale bomen het bos niet meer. Hoe weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld? Door te kiezen voor CEO Social Media uit Apeldoorn: de enige gecertificeerde aanbieder van Social Media cursussen en opleidingen. Deelnemers ontvangen naast actuele kennis en praktische vaardigheden een certificaat of diploma dat het cv verrijkt.


Drie zekerheden van een gecertificeerd Social Media certificaat of diploma

CEO Social Media is de enige onafhankelijke gecertificeerde Social Media opleider van Nederland. Dit beschermde predikaat garandeert deelnemers dat zij een Social Media cursus of opleiding volgen van de hoogste kwaliteit. Onder deskundige begeleiding van professioneel geschoolde en ervaren docenten. De landelijk erkende certificering van de opleidings- en cursustrajecten biedt bedrijven drie zekerheden:


SPEN waarborgt kwaliteit

Heeft u een Social Media cursus of opleidingstraject afgerond bij CEO Social Media? Dan wordt u bijgeschreven in het Abituriëntenregister van CPION: Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland. CPION beheert de diverse registers waarin o.a. de SPEN opleidingen na een positief afgesloten toetsing worden opgenomen. Deze opleidingen mogen zich dan ‘Registeropleiding’ noemen. CPION is onderdeel van Lloyd’s Register Nederland B.V.


Social Media diploma ook erkend in het buitenland

Voor gediplomeerden die in het buitenland gaan werken, stelt het CPION een Engelstalige registratie van Social Media certificaten beschikbaar. CPION heeft deze verklaring opgesteld in samenwerking met de NUFFIC (De Nederlandse organisatie voor internationalisering in het hoger onderwijs).

Meer weten over CEO? Lees meer over het bedrijf, bekijk het team of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.