e-Academy Learning Partner van Thuiswinkel.org

 

CEO Social Media & Online Marketing mag zich Learning Partner van Thuiswinkel e-Academy noemen. Dit betekent dat haar opleidings-programma voldoet aan de inhoudelijke eisen die Thuiswinkel e-Academy stelt aan leeractiviteiten voor e-business.

Aan alle leeractiviteiten van CEO Social Media & Online Marketing zijn daarom ook e-Academy Points gekoppeld.

 

 

Predikaat Registeropleiding Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN)

Social Media Diploma

Er zijn tal van bedrijven die Social Media en Online Marketing cursussen aanbieden. Als u op zoek bent naar een professionele opleider, ziet u misschien door de digitale bomen het bos niet meer. Hoe weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld? Door te kiezen voor CEO Social Media & Online Marketing uit Haarlem: de enige gecertificeerde aanbieder van Social Media en Online Marketing cursussen. Deelnemers ontvangen naast actuele kennis en praktische vaardigheden een landelijk erkend certificaat


Drie zekerheden van een gecertificeerd Social Media certificaat

CEO Social Media is de enige onafhankelijke gecertificeerde Social Media en Online Marketing opleider van Nederland. Het beschermde predikaat garandeert deelnemers dat zij een Social Media cursus volgen van de hoogste kwaliteit. Onder deskundige begeleiding van professioneel geschoolde en ervaren docenten. De landelijk erkende certificering van de opleidingen bieden drie zekerheden:

  • Onafhankelijke toetsing door de Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN).
  • Kwalitatief hoogstaand en up-to-date les- en toetsmateriaal.
  • Een landelijk erkend certificaat.

SPEN waarborgt kwaliteit

Heeft u een opleidingstraject afgerond bij CEO Social Media & Online Marketing? Dan wordt u bijgeschreven in het Abituriëntenregister van CPION: Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland. CPION beheert de diverse registers waarin o.a. de SPEN opleidingen na een positief afgesloten toetsing worden opgenomen. Deze opleidingen mogen zich dan ‘Registeropleiding’ noemen. CPION is onderdeel van Lloyd’s Register Nederland B.V.


Social Media en Online Marketing diploma ook erkend in het buitenland

Voor gediplomeerden die in het buitenland gaan werken, stelt het CPION een Engelstalige registratie van Social Media certificaten beschikbaar. CPION heeft deze verklaring opgesteld in samenwerking met de NUFFIC (De Nederlandse organisatie voor internationalisering in het hoger onderwijs).

Meer weten over CEO Social Media & Online Marketing? Lees meer over het bedrijf, bekijk het team of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.